Jullie project
is ook onze trots

Bouwwerken Bastijns: elk project is uniek

Bouwwerken Bastijns is een ploeg gemotiveerde vakmannen, gespecialiseerd in het realiseren van de ruwbouw van uw bouwproject. Wij staan voor je klaar om in samenwerking met jou het huis van je dromen te bouwen.

Om je een betrouwbaar en kwalitief eindresultaat te garanderen, zorgen we voor regelmatige bijscholing van onze vakmannen. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken en normen in de bouwsector.

Goede begeleiding bij je bouwproject is essentieel. Daarom zorgen we voor advies en informatie waar je wenst.

Gerealiseerde projecten

"Het liefst sta ik zelf mee op onze werven, daar ligt mijn passie"

Sam Bastijns
Zaakvoerder

"Ga je bouwen of verbouwen en je wil zeker zijn van een vlotte, spontane en eerlijke samenwerking dan ben je bij Sam en zijn team aan het goede adres!"

N. S.
Klant

"Het team van Sam Bastijns heeft heel snel, correct en vooral heel netjes gewerkt. Een aangenaam team van erg gemotiveerde gasten. Aanpassingen of extra werk werden altijd heel snel uitgevoerd - niets was te veel gevraagd. Wat ons betreft een echte aanrader."

S. W.
Klant

"Sam Bastijns bleek een aannemer met kennis van zaken om mee te denken met ons als klant en de architect. Zo werden technische uitdagingen haalbaar. Het resultaat is een huis waar we trots op zijn, estetisch 100 procent geslaagd en professioneel uitgewerkt."

S. P.
Klant

Wil jij ook bouwen aan je toekomst?

Dan is Bastijns de juiste keuze.

Neem nu de eerste stap